Asennamme erilaiset lämpöpumppujärjestelmät ammattitaidolla. Olemme Daikin tuotejärjestelmän kumppani, mutta katsomme tapauskohtaisesti parhaan laitteen kohteeseen merkistä riippumatta. Järjestämme tarvittaessa rahoituksen energiainvestoinnille. Tarjoamme investointiin rahoitusta seuraavilta toimijoilta: OP-rahoitus sekä Daikin rahoitus

Ilmalämpöpumput

Lämmittävät ja jäähdyttävät ilmalämpöpumput parantavat elämänlaatuasi ja säästävät energiaa. Valikoimastamme löydät sopivan mallin tarpeisiisi. Kysy tarjous!

Ilma- vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ovat kehittyneet valtavasti viimevuosina. Asennamme laitteen vanhan järjestelmäsi tilalle, rinnalle tai uuteen rakennukseen. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen merkistä riippumatta.

Valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Lue lisää tästä

Maalämpöpumput

Asennamme laitteen vanhan järjestelmäsi tilalle, rinnalle tai uuteen rakennukseen. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen merkistä riippumatta. Maalämpöjärjestelmä toteutetaan maahan upotettavalla keruupiirillä tai porakaivolla. Asennamme lämmitysjärjestelmän ”avaimet käteen” periaatteella, sisältäen myös rakennuksen ulkopuoliset asennukset ja kaivuutyöt.

Valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Lue lisää tästä

NYT VARASTOSTA EDULLISESTI 2 KPL NIBE F1226-8 MAALÄMPÖPUMPPUA!

Pumput tilattiin koronajan komponenttipulan aikana jolloin toimitusaika oli noin vuosi. Työmaille hankittiin toiset pumput, jolloin nämä jäivät ylimääräiseksi. Kysy erikoistarjous!

Kysy lisää Markukselta!

Markus Alanko Myynti yksityisasiakkaat 0504152223 markus.alanko@lvinikkitoppila.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top